Nederlands
+31 (0)515 442898
Personeelsuitje op het waterWelkom aan boord!

Personeelsuitje op het Friese water

Er even gezellig tussenuit met het hele team? In het mooie Friese dorp Heeg kan dat heerlijk op ons Hotelschip It Beaken. Een ontspannende manier om als team elkaar op een andere manier te leren kennen en de deadlines op je werk even te vergeten. Je verblijf in dit hotel op het water kun je perfect combineren met een van onze outdooractiviteiten. Zo maak je er ook meteen een actief personeelsuitje van.

Personeelsuitje met biertje aan de bar

Teamuitje aan boord van It Beaken

Hotelschip It Beaken biedt ruimte voor al je collega’s. Overnachten doe je in een van de 21 hutten welke elk beschikken over 2 tot 3 bedden. Er is een professionele keuken, waar je voor de hele groep gemakkelijk de lekkerste maaltijden op tafel kunt zetten. Maar uiteraard kunnen wij ook de catering voor je verzorgen.

Faciliteiten

In het kort de faciliteiten aan boord van ons Hotelschip It Beaken:

  • Ruimte voor max. 45 personen
  • Professionele keuken (incl. of excl. catering)
  • 21 hutten met ieder 2 of 3 bedden
  • Grote bar inclusief biertap
  • Te huur vanaf €25,- per persoon per nacht

Barbecue voor het hele team

We kunnen voor het hele bedrijf een complete barbecue verzorgen op het dek van de boot. Echt een aanrader na een actieve dag zeilen, vlotbouwen of andere outdoor activiteit. Bekijk meer over deze groepsaccommodatie

Kies uit sportieve activiteiten (ideaal voor teambuilding)

We noemden het zeilen en het vlotbouwen al als voorbeeld. Maar voor de inrichting van een actief personeelsuitje heb je de keuze uit meer sportieve activiteiten. Deze zijn ook goed voor de teambuilding. Bijvoorbeeld je collega´s verslaan in een zeilcompetitie. Bekijk alle activiteiten.

Bedrijvenzeilcompetitie

Personeelsuitje in Heeg

Er is dus genoeg te doen en te beleven aan boord van ons hotelschip en met onze vele activiteiten. Maar maak tegelijk ook eens kennis met het dorp waar wij gevestigd zijn. Heeg (Fries: Heech) is namelijk een erg gezellig Fries plaatsje waar de watersport door de aderen stroomt. Heeg ligt een kleine tien kilometer ten zuiden van Sneek aan de noordelijke oever van het Heegermeer. In het centrum vind je enkele winkels, leuke kleine kroegjes, verschillende terrasjes en een discotheek. Wil je zelf aan boord van het hotelschip koken? In supermarkt COOP aan de Koaldijk kun je voor al je ingrediënten terecht.

Meer over het uitje in Friesland met je collega’s?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je bedrijfsuitje? Dan kun je ons te allen tijde bellen of mailen. Vertel ons hoe je je personeelsuitje wilt inrichten en we regelen het voor je. Tot ziens in Heeg!

Meer weten over de mogelijkheden?