Nederlands
+31 (0)515 442898
SloepengameInteractief spel
Sloepengame - Ottenhome Heeg Evenementen - Friesland

Sloepengame

Vanaf€ 50 .00 per persoon

Interactieve Sloepengame over de prachtige Friese Meren!

Op een van onze luxe sloepen gaat u de strijd aan met uw collega’s, vrienden of familie. Welk team kan als snelst zo veel mogelijk vragen goed beantwoorden en voert de opdrachten correct uit?

Voor grote en kleine groepenInteractiefOp maat gemaakt
De sloepengame: Een waar avontuur over de Friese Meren
Sloepengame

De Sloepengame is een uniek GPS spel dat u meeneemt op een avontuurlijke manier over de Friese Meren. Deze activiteit biedt de perfecte combinatie van ontspanning, avontuur, teamwork en verkenning.

U zult uw uitje beginnen vanaf onze locatie aan het Heegermeer, Waterherberg It Beaken. In een luxe uitgeruste sloep gewapend met een IPad begint u uw avontuur. Op de IPad vindt u op de kaart een aantal coördinaten en deze leiden u naar verschillende waypoints verspreid over de meren. Onderweg wordt u uitgedaagd door vragen die uw kennis testen en opdrachten die uw creativiteit op de proef stellen.

Het verzamelen van punten en het oplossen van raadsels

Het doel van de game is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Elk correct beantwoorde vraag en succesvol voltooide opdracht leveren u waardevolle punten op. De vragen variëren van lokale geschiedenis tot algemene kennis. De opdrachten dagen u uit om samen te werken, strategieën te bedenken en uw creativiteit de vrije loop te laten. Het oplossen van raadsels en het behalen van punten voegt een competitief element toe aan het spel, waardoor u erg wordt aangemoedigd om uw best te doen.

Perfect voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes

De Sloepengame biedt een unieke ervaring die geschikt is voor diverse gelegenheden, variërend van bedrijfsuitjes tot familiefeestjes. Voor bedrijven is het een uitstekende manier om teambuilding te bevorderen. Uw samenwerkingsvaardigheden worden op de proef gesteld, wat leidt tot een hechtere band tussen collega’s. voor families is het de ideale gelegenheid om tijd met elkaar door te brengen in de prachtige omgeving terwijl iedereen betrokken is bij het spel.

Realtime competitie

Een van de mooie aspecten van de Sloepengame is het feit dat u uw voortgang en dat van andere teams realtime kunt volgen op de IPad. Deze functie voegt een extra laag van spanning toe, om dat u kunt zien hoe u ten opzichte van de andere teams presteert. Het stimuleert de competitie en versterkt het team gevoel.

Prijsuitreiking

Aan het einde van de game worden alle punten nauwkeurig verzameld, en de terechte winnaar zal bekend worden gemaakt. Het team wordt beloond met een mooie prijs als erkenning voor hun prestaties en inzet tijdens het spel.

Na een dag vol avontuur, teamwork en opwinding op de Friese Meren komt de Sloepengame tot een eind. De spanning van het spel en de uitdagingen onderweg hebben alle deelnemers samengebracht voor een onvergetelijke ervaring. Met de punten geteld en de winnaar bekend gemaakt sluit u de dag af met een drankje bij de bar of op het terras van Waterherberg It Beaken.

Alle foto’s en video’s die tijdens de Sloepengame met de IPad zijn gemaakt worden later naar u opgestuurd. Deze foto’s en video’s zullen u de kans geven om de sfeer van de dag opnieuw te ervaren. Bovendien biedt het verzamelde beeldmateriaal de perfecte gelegenheid om een indrukwekkende Wall of Fame te creëren. Zo wordt de Sloepengame een blijvende herinnering aan de samenwerking en het plezier dat gedeeld werd tijdens deze unieke activiteit.

Tijdens de game lekker borrelen in de sloep?

Reserveer een lekkere borrelbox voor aan boord met diverse soorten hapjes en drankjes. De box is goed gevuld met onder andere worst, kaas, een knabbeltje, bier, wijn en fris en nog veel meer lekkers.

Sloepengame inclusief catering?

Wij kunnen ook uw catering verzorgen bij onze Waterherberg it Beaken, in het sfeervolle restaurant of op het prachtige terras aan het water staat een buffet voor u klaar. U heeft de keuze uit een uitgebreid Italiaans pasta buffet of een ‘make your own hamburger’ buffet. Uiteraard houden wij ook rekening met allergieën en andere dieetwensen.