Nederlands
+31 (0)515 442898
De perfecte mix van ontspanning en natuurStand Up Paddle
Suppen - Ottenhome Heeg Events

Stand Up Paddle

Vanaf€ 25 .00 per persoon

Ontdek Friesland op een unieke manier met suppen!

Verken de Friese meren op een geheel nieuwe manier door op een paddleboard te stappen en te genieten van de rustige wateren om je heen.

Peddel langs eilandjes en bewonder de dorpen en steden vanaf het water!

 

Sportief en actiefOntspanning en natuurInclusief wetsuits

Ontdek Friesland op een unieke manier met suppen!

Ontdek de Friese meren op een unieke en ontspannen manier: met stand-up-paddleboarding, oftewel suppen! Stap op een paddleboard en laat je verwonderen door de schoonheid van de Friese Meren.

Een actieve ervaring in de Friese natuur

Suppen, oorspronkelijk een Hawaiiaanse rage, heeft Nederland veroverd en biedt een verassende manier om de Friese meren te verkennen. Sta rechtop op je board, gebruik een peddel en laat je meevoeren door de kalme wateren. Suppen is niet alleen eenvoudig maar vereist ook kracht en balans, wat het tot een complete work-out voor je hele lichaam maakt.

Verken pittoreske dorpen en steden vanaf het water

Peddel langs kleine eilandjes en bewonder de dorpen en steden die vanaf het water een hele andere dimensie krijgen. Pak een handige drybag met snacks in en verken Friesland op de SUP! Onze diverse routes zijn geschikt voor elk niveau, zodat zowel beginners als ervaren suppers optimaal kunnen genieten van deze unieke ervaring.

Een goede mix van ontspanning en natuur

Ervaar de perfecte mix van ontspanning, natuur en inspanning. Het suppen in Friesland biedt voor elk wat wils. Ga mee op avontuur en ontdek Friesland op een unieke manier.