Nederlands
+31 (0)515 442898
CateringOm je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of familiedag compleet te maken verzorgen wij ook de catering!

Catering

Begin je uitje met koffie, thee en een heerlijk stukje échte Fryske oranjekoek van de plaatselijke bakker. Na een intensieve ochtend op het water zetten wij een volledig verzorgde lunch voor jullie klaar in het restaurant van Waterherberg it Beaken. Wij hebben verschillende lunch mogelijkheden in ons assortiment en mocht je onderweg willen lunchen, dan maken wij een lunchpakket klaar.

Na alle sportieve en/of ontspannende activiteiten kun je lekker na borrelen met een hapje en een drankje in het restaurant of op het terras aan het water van Waterherberg it Beaken. Aansluitend verzorgen wij ook heerlijke buffetten. Ook hier kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden van een volledig verzorgde barbecue tot een Italiaans buffet, passend bij verschillende budgetten, variërend van budgetvriendelijk tot pure luxe. Bij Ottenhome Heeg Events is er voor elk wat wils om jouw uitje onvergetelijk te maken.

En voor degenen die voor een meerdaags arrangement gaan, trakteren wij ’s ochtend op een verrukkelijk ontbijt. Een ideale start voor een nieuwe dag vol teambuilding en actie.

Voor meer informatie over de catering mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.