Nederlands
+31 (0)515 442898
ZeilenVrij zeilen, wedstrijdzeilen of een combinatie van beide!
zeilen-activiteiten-ottenhome-heeg-events-7

Zeilen

Vanaf€ 25 .00 per persoon

Vaar op onze Polvyalk of Fox 22 en ontdek de charmes van de Friese Meren tijdens een heerlijke zeildag!

Met een waterkaart in de hand, kun je jouw eigen route uitstippelen langs pittoreske dorpjes en steden van Friesland. Zoek je naar meer avontuur? Laat ons dan  een opwindende zeilwedstrijd organiseren en ga de strijd aan met andere teams om de eerste plaats!

Kies uit een Polyvalk of Fox 22Vrij zeilen, wedstrijdzeilen of een combinatie van beideMét of zonder instructeur
Al 231 mensen gingen u voorInformatie aanvragen
Geniet van de prachtige Friese meren
Zeilen

Geniet van de mooie Friese wateren tijdens een ochtend, middag of hele dag zeilen op het Heegermeer en de Fluessen, of maak een mooie route langs pittoreske dorpjes of de bekende Friese Elfsteden.

Zeilen over het Heegermeer en de Fluessen

Stap aan boord van een Polyvalk of Fox 22 en beleef Friesland vanaf het water. Wij hebben een grote vloot zeilboten, waardoor iedereen in hetzelfde type boot kan zeilen. Dit geeft het zeilen een ultiem teambuildingsgevoel.

Liever wat meer actie tijdens je uitje?

Kies dan voor een spannende zeilregatta. Dit geeft zeker een extra dimensie aan je uitje. Matchracen, sprintzeilen of een officiële driehoeksbaanwedstrijd, het is allemaal mogelijk! De zeilregatta wordt volledig verzorgd inclusief startschip met officiële wedstrijdvlaggen, wedstrijdboeien, bootnummers en wedstrijdbegeleiding die de scores bijhoudt en daarnaast ook mooie foto’s maakt van alle deelnemers tijdens het zeilen. Tijdens de aftersailborrel vindt de prijsuitreiking plaatst. Wie gaat er met de beker naar huis?

Ook kun je kiezen voor een combinatie van vrij zeilen en wedstrijdzeilen. Je begint de dag rustig met vrij zeilen op het Heegermeer en de Fluessen. Na de lunch wordt de zeilpalaver gegeven. Tijdens deze palaver wordt de wedstrijdbaan besproken en daarnaast ook de weersomstandigheden en de regels. Daarna wordt het startsein gegeven voor een spannende zeilregatta. Wie vaart er als eerste over de finishlijn?

Mocht je geen zeilervaring hebben is dat geen enkel probleem. Wij kunnen ook voor ervaren zeilinstructeurs zorgen. Deze zeilinstructeur leert de deelnemers als varende de beginselen van het zeilen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!Offerte