Nederlands
+31 (0)515 442898
VlotbouwenDe perfecte teambuildingsactiviteit!
Vlotbouwen - Outdooractiviteiten in Friesland - Ottenhome Heeg Events

Vlotbouwen

Vanaf€ 15 .00 per persoon

Vlotbouwen is de perfecte teambuildingsactiviteit!

Bouw samen met je collega’s, vrienden of klasgenoten een zo sterk mogelijk vlot. Blijft hij drijven, of worden jullie nat?
Wie bouwt het beste en sterkste vlot en kan daarmee met het gehele team de wedstrijdbaan volbrengen. Met vlotten bouwen komt het echt aan op de samenwerking van de teamleden.

TeambuildingSamenwerkenActief

Vlotbouwen is de perfecte teambuildingsactiviteit!

Perfect voor collega’s, vrienden of klasgenoten. De uitdaging? Bouw samen een zo sterk en drijvend mogelijk vlot. Zal het blijven drijven, of eindigen jullie in het water? Het is een test om te zien wie het beste en sterkste vlot kan bouwen, dat met het hele team een wedstrijdbaan kan voltooien. Bij vlotbouwen draait het allemaal om de samenwerking binnen het team.

Spelregels

De kern van vlotbouwen is het gezamenlijk bouwen van een stevig vlot dat niet alleen drijft, maar ook intact blijft. Teams worden getimed, en het doel is om zo snel mogelijk een parcours af te leggen zonder dat het vlot uit elkaar valt. Het snelste team met een intact vlot wint!

Materialen voor elk vlot

  • 4 grote vaten
  • 16 touwen in verschillende lengtes en diktes
  • 8 palen
  • 4 peddels

Het bouwen van het vlot

Het bouwen van het vlot vereist tijd en precisie. Het is cruciaal om de verschillende materialen correct met elkaar te verbinden. Elk team ontvangt duidelijke instructies, inclusief uitleg over twee essentiële knopen: de mastworp en de kruissjorring.