Nederlands
+31 (0)515 442898
Expeditie HeegermeerEen activiteit vol actie & sensatie!
Expeditie Heegermeer - Ottenhome Heeg Events

Expeditie Heegermeer

Vanaf€ 30 .00 per persoon

Welk team gaat ervandoor met de Expeditie Bokaal?

Tijdens de spannende expeditie worden de verschillende vaardigheden van de teams getest. Welke groep heeft het meeste doorzettingsvermogen, is het snelst, heeft de meeste kennis, kan strategisch denken en ook nog goed samenwerken?

De Expeditie Heegermeer is de perfecte teambuildingsactiviteit!

Teambuiling5 actieve activiteiten vol sensatieVoor de winnaar is er een heuse Expeditie Bokaal
Al 106 mensen gingen u voorInformatie aanvragen
Expeditie Heegermeer

Ben je opzoek naar een activiteit vol spanning, sensatie en teambuiling? Kies dan voor onze Expeditie Heegermeer!

Tijdens de expeditie worden de deelnemers op verschillende vaardigheden getest. Denk hierbij aan kennis, kracht, precisie en evenwicht! Zo is er een steprace met vragen, een Mega Stand Up paddle race, een smaakproef, een hindernisbaan en een evenwichtsbalk. Bij ieder onderdeel zijn speciale Ottenhome Heeg Expeditiemunten te verdienen! De groep die aan het eind de meeste munten bij elkaar heeft gesprokkeld is de winnaar van de felbegeerde Expeditie bokaal

Mega Suprace

Iedere groep moet dit parcours zo snel mogelijk proberen af te leggen. Steeds strijden er twee teams tegen elkaar. Welk team is er als eerste (droog) bij de finish?

Smaakproef

Kun jij de smaak raden? Ieder team ontvangt 3 bakjes met ieder een verschillende maaltijd, een fles warm water en een formulier met een tal van maaltijdsoorten. Meng de (gedroogde) maaltijd eerst op de juiste manier met het warme water. Vervolgens kun je beginnen met raden. Heb je de goede maaltijd geraden? Dan ontvang je één expeditie munt. Bij dit spel zijn er dus maar liefst 3 Expeditie munten te behalen!

Vind de schat

Bij dit onderdeel wordt de samenwerking, het doorzettingsvermogen en de snelheid van de teams getest. Welk team heeft de schatkist als eerste geopend? Het spel begint met een puzzel die opgelost moet worden. Wanneer de puzzel ligt kan de som die erop staat worden uitgerekend. De uitkomst hiervan is een 1, 2, 3 of 4. Deze uitkomst moeten ze gebruiken bij het vinden van het schatkistje. Het veld is verdeeld in 4 grote vlakken met de nummer 1 tot en met 4. Weet je de uitkomst van de som, dan weet je ook in welk vak je moet zoeken naar het schatkistje. Uiteraard gaat het kistje niet open zonder sleutel van het slot. De sleutel met drijver ligt onderaan in een plastic buis. Met behulp van de bamboestokken, moet je proberen zo snel mogelijk, zoveel mogelijk water in de buis te krijgen zodat de sleutel boven komt drijven. Wie als eerste de schatkist opent krijgt naast de 2 munten die verstopt zijn in het kistje, 2 extra bonus munten!

Step je rijk

Per team zijn er twee steps beschikbaar. In het veld staan 5 vlaggen en bij iedere vlag moeten er vragen beantwoordt worden. Bij de eerste vlag 1, bij de tweede vlag 2 enzovoort. Per keer gaan er 2 teamgenoten op de step naar de vlag en wordt er een vraag gesteld. Is deze goed, dan kunnen ze terug naar de finishlijn en moeten er weer twee nieuwe steppers naar de volgende vlag. Wordt er een vraag fout beantwoord? Dan moeten de steppers terug steppen naar de groep om de vraag met hen te bespreken, om vervolgens weer terug te gaan naar de vlag om het juiste antwoord te geven. In totaal heb je 15 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Per vlag ontvang je 1 Expeditie munt. Heb je alle vragen kunnen beantwoorden? Dan ontvang je maar liefst 5 munten!

FINALE: De Evenwichtsbalk

Alle groepen strijden tegen elkaar tijdens deze zenuwslopende opdracht. Er worden verschillende vragen gesteld aan alle groepen, wie is er als eerste bij de toeter en mag de vraag beantwoorden? Bij ieder goed antwoord mag er één teamlid op de evenwichtsbalk gaan staan. Is het antwoord fout? Dan moet er weer iemand af. Ook als er iemand van de balk af valt, mag deze niet meer terug. Wie er aan het einde van de vragenronde de meeste deelnemers op de balk heeft staan, wint de laatste 4 Expeditie munten!

Aan het eind worden de Expeditie munten bij elkaar opgeteld, het team met de meeste munten wint de felbegeerde Expeditie Bokaal!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!Offerte