Nederlands
+31 (0)515 442898
Groepsaccommodatie Friesland

Groepsaccommodatie Friesland

Op zoek naar een gezellige groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld een lang weekend weg? Kom dan naar het Friese dorp Heeg, waar je kan verblijven op Hotelschip It Beaken, een unieke locatie op het water. Om het nog leuker te maken is het verblijf met een groep op ons hotelschip ook nog te combineren met leuke outdooractiviteiten die wij aanbieden.

Een bijzonder en actief weekendje weg met een gezellige groep vrienden bij Hotelschip It Beaken. Of je nou een groepsaccommodatie voor 12, 14, 16, 20, 30 of 40 personen zoekt, bij ons is het allemaal mogelijk. Er is namelijk ruimte voor 45 volwassenen (of 50  kinderen). Lees snel verder voor meer informatie en mogelijkheden bij ons.

Groepsaccommodatie Friesland

De groepsaccommodatie waar je verblijft met een gezellige groep vrienden is een hotelschip, een bijzonder locatie op het water. Er zijn 21 hutten beschikbaar, waarbij elke hut beschikt over 2 tot 3 bedden voor het overnachten. Natuurlijk is ook aan de catering gedacht. Ons hotelschip beschikt over een professionele keuken, waar bijna elk gerecht op tafel gezet kan worden. Ook wij willen uiteraard de volledige catering voor jullie verzorgen. Alles om jullie verblijf op onze groepsaccommodatie tot een succes te brengen.

 

Faciliteiten van Hotelschip It Beaken

Aan boord van Hotelschip It Beaken beschikken we over onder andere de volgende faciliteiten:

  • Cateringmogelijkheden in combinatie met een professionele keuken;
  • 21 scheepshutten met elk 2 tot 3 bedden;
  • Gezellige bar inclusief biertap;
  • Al vanaf €20,- per persoon per nacht.

Te combineren met uitdagende activiteiten

Om er geslaagd weekend van te maken kunnen we ook een complete barbecue voor u verzorgen op het dek van ons schip. Dit is heerlijk terugkomen van een actieve dag vol met activiteiten, zoals:

Voor de inrichting van jullie verblijf is er keuze genoeg uit onze sportieve en uitdagende activiteiten. Hierbij kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan een zeilwedstrijd, sloepentocht of kanovaren. Voor ieder wat wils!

De mogelijkheden

Wil je meer weten over de groepsaccommodatie en de bijkomende voordelen van het verblijven op ons hotelschip? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden van jouw uitje met ons te bespreken. We regelen het graag voor je!

Vraag een vrijblijvende offerte aan