Nederlands
+31 (0)515 442898
Groepsaccommodatie Hotelschip It BeakenEen unieke accommodatie
Grote boot voor groepen afgemeerd aan kade

Groepsaccommodatie – Hotelschip It Beaken

Vanaf€ 15 .00 per persoon per nacht

Op zoek naar een unieke groepsaccommodatie voor een schoolkamp, familieweekend, personeelsuitje of ander groepsevenement?

Boek dan nu je verblijf in groepsaccommodatie Hotelschip It Beaken.

De groepsaccommodatie is geschikt voor 45 personen en perfect te combineren met één van onze watersportactiviteiten.

Tot 45 personenBeschikking tot een professionele keuken, incl. vaatwasserInclusief een bar met biertapIn- of exclusief catering

Vanaf het voorjaar  van 2017 biedt Ottenhome Heeg Events naast alle outdoor- en watersportevents ook een overnachtingsmogelijkheid  aan namelijk; Hotelschip It Beaken!

Het schip biedt plaats aan maximaal 45 volwassenen (of 50 kids) en bestaat uit drie verdiepingen: Het dek, de gezamenlijke ruimte en de slaaphutten.

De hutten

Er zijn in totaal 21 hutten, ieder met 2 of 3 bedden. Iedere hut beschikt over een eigen wastafel en een grote kast. Daarnaast zijn er op deze verdieping 4 separate douches te vinden.

Gezamenlijke ruimte

Op de “begane grond” is er een grote gemeenschappelijke ruimte waar gemakkelijk 70 personen kunnen verblijven, eten en waar leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Daarnaast is er ook een grote bar inclusief biertap en een volledig ingerichte professionele keuken. De keuken is zo ingericht dat je er gemakkelijk maaltijden kunt bereiden voor een grote groep. Een vaatwasser mag hierbij natuurlijk niet ontbreken! Tevens zijn er op deze verdieping 3 toiletten te vinden.

Het dek

Op het dek van de boot kun je perfect met de hele groep buiten zitten. Er zijn voldoende tafels en stoelen zodat je bij mooi weer lekker van het zonnetje kunt genieten. Ook kunnen wij een volledig verzorgde barbecue op het dek van de boot voor jullie verzorgen!

Interesse?

De groepsaccommodatie hotelschip “It Beaken” is al te huur vanaf € 25,- * per persoon per nacht!

Mocht je meer willen weten over de prijzen, de boot of de activiteiten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

*De minimale bezetting voor Hotelschip It Beaken is 20 personen. Zijn jullie met een kleinere groep, dan zullen wij de kosten voor 20 personen in rekening brengen.

Beschikbaarheid & prijzen