Nederlands
+31 (0)515 442898
De wind in je harenZeilen met school

Zeilen met school

Ottenhome Heeg Events is gespecialiseerd in het organiseren van schoolkampen en schoolreizen. Wij hebben alles zelf in huis; boten, accommodatie, catering. Noem maar op en wij organiseren het. Het meest populaire schoolkamp en schoolreisje is toch wel het zeilen met school. Lekker met je hoofd in de frisse wind, in de Friese natuur. Maar zeilen is meer dan dat! Bij harde wind is het hard werken, want je wilt natuurlijk ook wat leren. Misschien mag je zelfs even aan het roer. Onze instructeurs vinden het leuk om het zeilen door kinderen en jongeren te laten ervaren en ze ondertussen ook de basisbeginselen van het zeilen bij te brengen. Is het mooi weer? Dan neem je onderweg een frisse duik!
Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees nog even verder of neem direct contact met ons op!

zeilen-schoolarrangementen-groepsarrangementen-ottenhome-heeg-events

Van schoolreis tot schoolkamp

Na een dag op het water met de zon nog op je wangen vertrek je weer in de bus naar huis. Maar misschien eerst nog een lekkere warme maaltijd of zelfs een overnachting. Ook dat kan allemaal georganiseerd worden. Overnachten kan in ons Hotelschip, in de naastgelegen groepsaccommodatie De Trije Peppels of bij de Stayokay in Heeg. Qua eten kun je denken aan een gezellige barbecue, Italiaans- of Chinees buffet, oer Hollands stamppot buffet of wat je maar bedenkt. Liever zelf koken? Ook dat kan in de professionele keukens van het Hotelschip en de Trije Peppels.

Nog meer sportieve activiteiten

Misschien vind je het leuk om het zeilen met school af te wisselen met andere (sportieve) activiteiten. Een rondje kanovaren door de vele sloten en kanalen van de Friese Meren of iets meer uitdaging op de SUP boarden. Ook zijn er volop mogelijkheden op de wal. Een heuse expeditie Hegermeer met lastige vragen en smaakproeven of in teamverband de stevigste vlotten bouwen. Of wat dacht je van powerkiten en kickbiken?
Op verzoek maken we een speciaal op maat programma voor je schoolreis. Informeer naar de mogelijkheden!

  • Vlotbouwen
  • Survival
  • Speurtocht
  • Sumoworstelen
  • Mega-twister spel
  • Spijkerbroekhangen

 

expeditie-heegermeer-mega-suppen-activiteiten-ottenhome-heeg-events

Meer weten over zeilen met school in Friesland?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor je schoolreis zeilen? Dan kun je ons te allen tijde bellen of mailen. Vertel ons hoe je je schoolkamp wilt inrichten en we regelen het voor je. Tot ziens in Heeg!

Lijkt het je wat?