Nederlands
+31 (0)515 442898
Personeelsfeest Friesland

Personeelsfeest Friesland

Is het uw taak om een gezellige (sportieve) dag vol teambuildingactiviteiten in Friesland te organiseren? Dan bent u bij Ottenhome Heeg Events aan het juiste adres! Op ons Hotelschip It Beaken kan je heerlijk genieten met je collega’s om alle zorgen van het werk even naast jullie neer te leggen. In het Friese Heeg, hoog in het noorden, kunnen jullie de deadlines en werkstress even vergeten door te verblijven in ons hotel op het water. En om het allemaal nog leuker te maken is dit perfect te combineren met de outdooractiviteiten die wij aanbieden voor een personeelsfeest. Naast het ontspannen wordt er dus ook actief aan activiteiten meegedaan.

Bij ons is het mogelijk om een weekend of langer te verblijven op het hotelschip als je op zoek bent naar een unieke locatie voor een personeelsuitje. Het personeelsfeest op ons schip is af te stemmen op jullie persoonlijke wensen.

kanoen-activiteiten-ottenhome-heeg-events

Personeelsfeest Friesland op Hotelschip It Beaken

Ons hotelschip in het Friese Heeg biedt de ruimte voor jou personeelsfeest, waarbij de mogelijkheid is om te overnachten in een van de 21 beschikbare hutten welke 2 tot 3 bedden per hut hebben. In het hotelschip is ook een professionele keuken aanwezig waar voor al je collega’s een goede maaltijd gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om de catering door ons te laten verzorgen. Wij maken heerlijk eten, denk aan een Italiaans- of Chinees buffet of oer-Hollands stamppot buffet. In overleg zijn er dus meerdere mogelijkheden als het gaat om een goede maaltijd aan boord!

Barbecue voor het personeel

Naast het verzorgen van de standaardcatering op het schip voor jullie personeel is het ook mogelijk om een complete barbecue te laten verzorgen op het dek. Dit is een aanrader na een lange actieve dag met bijvoorbeeld onze outdooractiviteiten.

Faciliteiten aan boord

Aan boord van Hotelschip It Beaken kunt u rekening houden met onder andere de volgende faciliteiten voor uw personeelsfeest:

  • Ruimte voor maximaal 45 personen;
  • Professionele keuken (of gebruik maken van onze catering);
  • 21 hutten met elk 2 of 3 bedden;
  • Mooie bar inclusief biertap;
  • Te huur vanaf €25,- per persoon per nacht.

Personeelsfeest combineren met onze activiteiten

Om jullie personeelsfeest nog gezelliger te maken is er de mogelijkheid om dit te combineren met een aantal activiteiten die wij aanbieden. Zoals verteld is het bijvoorbeeld mogelijk een complete barbecue op het dek van het schip te houden. Ideaal na een actieve dag vol met activiteiten. Denk bij de andere activiteiten bijvoorbeeld aan het bouwen van vlotten, survivallen of andere leuke activiteiten in de buitenlucht. Voor de inrichting van jullie personeelsfeest is er natuurlijk meer keuze uit uitdagende activiteiten. Denk hierbij aan een zeilwedstrijd of SUP race. Lees meer over onze activiteiten

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over een personeelsfeest op Hotelschip It Beaken en de bijkomende voordelen van het verblijven op dit schip? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot jouw personeelsfeest te bespreken. Wij gaan graag aan de slag voor jullie verblijf.

Vraag een vrijblijvende offerte aan