Nederlands
+31 (0)515 442898
Overnachten op het waterHotelschip It Beaken

Overnachten op een boot

Altijd al eens op een boot of op het water willen overnachten? Kom met je familie, vrienden of collega’s naar het Friese dorp Heeg en ervaar hoe het is om op een groot schip op het water te overnachten. Je zult slapen als een roos met het rustgevende geluid van het kabbelende water om je heen. Wakker worden in het Friese natuurlandschap met verse koffie en een heerlijk uitzicht.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees nog even verder of neem direct contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

Hotelschip It Beaken

Overnachten op een boot kan bij Ottenhome Heeg Events in Hotelschip It Beaken. Dit schip biedt plaats aan maximaal 45 volwassenen (of 50 kinderen) en bestaat uit drie verdiepingen: het dek, de gezamenlijke ruimte en de slaaphutten. It Beaken ligt afgemeerd op een unieke locatie nabij het Heegermeer en is de perfecte uitvalsbasis voor familie weekenden, schoolkampen, teamuitjes e.d. Het schip bestaat uit 21 netjes uitgeruste hutten, ieder met 2 of 3 bedden. Keuken en sanitair zijn aanwezig.

Groepsaccommodatie Friesland - Hotelschip - Ottenhome Heeg

Van familieweekend tot personeelsuitje

Natuurlijk hoort bij het overnachten op het water ook een leuk dagprogramma. Van actief zeilen, SUP-en of zeskampen tot relaxed sloepvaren of kanovaren, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ottenhome Heeg Events organiseert tal van watersport gerelateerde bedrijfsuitjes, teamuitjes, familie weekenden en schoolkampen. Van sportieve tot ontspannende activiteiten. Wij maken graag een programma op maat, zodat alles aansluit op jouw wensen! Een greep uit de mogelijkheden:

Catering – van ontbijt tot diner

Groepsaccommodatie Friesland - Hotelschip - Ottenhome Heeg

Na het overnachten op het water wil je je actieve dag natuurlijk beginnen met een stevig ontbijt. En na een dag met allerlei sportieve en/of ontspannende activiteiten lekker met het hele gezelschap borrelen met een hapje en een drankje in de gezellige salon van het schip of bij mooi weer op het dakterras. Ottenhome Heeg Events kan alles voor je verzorgen maar je kunt er ook voor kiezen al het eten en drinken zelf te verzorgen. De keuken is volledig ingericht op grote groepen.

Meer weten over overnachten op een boot?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te overnachten op het water? Dan kun je ons te allen tijde bellen of mailen. Vertel ons hoe je je meerdaagse arrangement wilt inrichten en we regelen het voor je. Tot ziens in Heeg!

Lijkt het je wat?