Nederlands
+31 (0)515 442898
Voor jong en oud!Familie uitjes Friesland

Familie uitjes Friesland

Op zoek naar een originele invulling van uw familiedag of -weekend? Ottenhome Heeg Events organiseert tal van actieve, sportieve maar ook ontspannende arrangementen voor jong en oud! Met onze compleet verzorgde arrangementen kunnen wij rekening houden met alle deelnemers. Zo geniet u samen met uw hele familie van een onvergetelijke dag of van een gezellig familieweekend.

combi-arrangementen-groepsarrangementen-ottenhome-heeg-events-beachvolleybal

Activiteiten voor jong- en oud

Ottenhome Heeg is gespecialiseerd in het organiseren van dag- of meerdaagse arrangementen. Dus ook in het organiseren van uw familie dag in Friesland. Daarbij kan uit zeer uiteenlopende activiteiten gekozen worden. Leer zeilen in een Polyvalk, maak een mooie kanotocht door de smalle vaartjes rondom Heeg, strijd voor de winst tijdens de Expeditie Heegermeer of bouw het stevigste vlot van de familie. Voor iedere doelgroep hebben wij een passende activiteit! Het is natuurlijk ook mogelijk de verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Een greep uit de mogelijkheden:

Stokbrood, kruidenboter en salades in buffet vorm op tafel

Catering

Zo’n actieve familiedag in Friesland maakt natuurlijk hongerig. Geen probleem! Wij kunnen alles voor u verzorgen, van koffie met gebak tot diner en van lunch tot borrelhap. Begin de familiedag met koffie en echte Fryske Oranjekoeke en sluit af met een heerlijke barbecue of een Italiaans buffet. Ook voor meerdaagse arrangementen zoals uw familieweekend bieden wij catering aan. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje, lunch in ons zeilcafé en eindig de dag met een diner naar keuze.  Liever onderweg lunchen? Dan maken wij een lunchpakket klaar. De mogelijkheden zijn voor ieders budget passend te maken, van lo-budget tot luxe.

Overnachten aan boord van Hotelschip It Beaken

Wilt u uw familie uitje uitbreiden met een overnachting? Ook dat is geen punt. Aan het terrein waar de activiteiten plaatsvinden ligt Hotelschip It Beaken afgemeerd. Deze unieke groepsaccommodatie biedt slaapplaats aan 45 personen en beschikt over een bar met tap en professionele keuken.
De in totaal 21 hutten beschikken ieder over 2 of 3 bedden, een wastafel en een grote kledingkast.
U kunt dit schip huren op basis van zelfvoorziening of met catering. It Beaken is al te huur vanaf € 25,- p.p./p.n.

Groepsaccommodatie op het water