Nederlands
+31 (0)515 442898
Bijzondere accommodatie op het waterHotelschip It Beaken

Accommodatie Friesland

Een weekendje of langer weg in Friesland? In het mooie Friese dorp Heeg kan dat heerlijk op ons Hotelschip It Beaken. Een erg gezellige en knusse groepsaccommodatie op het water. Je verblijf op dit hotelschip kun je ook nog eens perfect combineren met een van onze outdooractiviteiten. Zo maak je er ook meteen een actief uitje van.

   

Aan boord van accommodatie Hotelschip It Beaken

Hotelschip It Beaken is een gezellig groepsverblijf met ruimte tot 45 personen (of 50 kinderen). Overnachten doe je in een van de 21 hutten welke elk beschikken over 2 tot 3 bedden. Het schip beschikt over een professionele keuken, waar je voor iedereen gemakkelijk de verrukkelijkste maaltijden op tafel zet. Maar uiteraard willen wij ook met liefde de catering voor jullie verzorgen.

Faciliteiten accommodatie Friesland

In het kort de faciliteiten aan boord:

  • Ruimte voor max. 45 personen;
  • Professionele keuken (incl. of excl. catering);
  • 21 hutten met ieder 2 of 3 bedden;
  • Grote bar inclusief biertap;
  • Te huur vanaf €20,- per persoon per nacht.

Uitgebreide barbecue op het dek

We kunnen ook een complete barbecue verzorgen op het dek van de boot. Een echte aanrader na een actieve dag survivallen, vlotbouwen of andere outdoor activiteit. Zeker wanneer je in de late uurtjes ook nog eens de zon onder ziet gaan.

Keuze uit spannende activiteiten

We noemden het survivallen en vlotbouwen al als voorbeeld. Maar voor de inrichting van een actief weekendje of langer heb je de keuze uit meer spannende activiteiten. Bijvoorbeeld elkaar uitdagen tijdens een zeilwedstrijd of spijkerbroekhangen. Bekijk alle activiteiten.

 

Ontdek ook ons Friese dorp Heeg

Er is dus genoeg te doen en beleven aan boord van ons hotelschip en met onze vele activiteiten. Maar maak tegelijk ook eens kennis met het dorp waar wij gevestigd zijn. Heeg (Fries: Heech) is namelijk een erg gezellig Fries plaatsje waar de watersport door de aderen stroomt. Heeg ligt een kleine tien kilometer ten zuiden van Sneek aan de noordelijke oever van het Heegermeer. In het centrum vind je enkele leuke winkels, gezellige kroegjes, verschillende terrasjes en een discotheek. Mocht je zelf aan boord van het hotelschip willen koken? In supermarkt COOP aan de Koaldijk kun je voor al de ingrediënten terecht.

Meer over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze accommodatie Friesland, voor bijvoorbeeld een onvergetelijk schoolkamp? Neem dan contact met ons op. Vertel ons hoe je je uitje wilt inrichten en we regelen het voor je. Tot ziens in Heeg!