Nederlands
+31 (0)515 442898
SloepeventsVaar met onze luxe RiverCruise sloepen over de Friese Meren
Sloepengame - Ottenhome Heeg Evenementen - Friesland

Sloepevents

Vanaf€ 35 .00

Heerlijk varen over de Friese Meren met één van onze luxe RiverCruise sloepen. Om je sloepuitje nog meer dimensie te geven kies je voor één van de sloep-combi arrangementen.

»   Minimaal 8 personen
»   Maximaal 200 personen
»   Met of zonder schipper
»   In- of exclusief catering

SloepenpuzzeltochtSloepvaren en TapasCultureel sloeparrangement

Kom tot rust tijdens uw sloeparrangement

Een bedrijfs- of groepsuitje op de Friese meren met een sloep van Ottenhome Heeg belooft een unieke en onvergetelijke ervaring te worden. De rustige wateren en de prachtige natuur van Friesland vormen het perfecte decor voor een ontspannen dag op het water. Wij bieden comfortabele sloepen, ideaal voor zowel vaarbeginners als ervaren schippers.

Tijdens dit groepsuitje kunt u genieten van de schilderachtige dorpjes en de weidse natuur. Of het nu gaat om teambuilding of gewoon om plezier, een tocht met een sloep biedt voor ieder wat wils. Er is voldoende gelegenheid voor gezelligheid en ontspanning, en u kunt zelfs aanmeren bij diverse horecagelegenheden voor een hapje of een drankje.

Ottenhome Heeg biedt niet alleen kwaliteitssloepen, maar ook alle benodigde informatie voor een veilige en plezierige tocht. Wij helpen u graag met het uitstippelen van de beste routes en het adviseren over lokale bezienswaardigheden.

Kortom, een sloepentocht met Ottenhome Heeg is de ideale keuze voor een onvergetelijk bedrijfs- of groepsuitje, waarbij de schoonheid van de Friese meren en de gezelligheid van samen zijn samenkomen.

De sloepengame: Een waar avontuur over de Friese Meren

De Sloepengame is een uniek GPS spel dat u meeneemt op een avontuurlijke manier over de Friese Meren. Deze activiteit biedt de perfecte combinatie van ontspanning, avontuur, teamwork en verkenning.

U zult uw uitje beginnen vanaf onze locatie aan het Heegermeer, Waterherberg It Beaken. In een luxe uitgeruste sloep gewapend met een IPad begint u uw avontuur. Op de IPad vindt u op de kaart een aantal coördinaten en deze leiden u naar verschillende waypoints verspreid over de meren. Onderweg wordt u uitgedaagd door vragen die uw kennis testen en opdrachten die uw creativiteit op de proef stellen.

Het verzamelen van punten en het oplossen van raadsels

Het doel van de game is om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Elk correct beantwoorde vraag en succesvol voltooide opdracht leveren u waardevolle punten op. De vragen variëren van lokale geschiedenis tot algemene kennis. De opdrachten dagen u uit om samen te werken, strategieën te bedenken en uw creativiteit de vrije loop te laten. Het oplossen van raadsels en het behalen van punten voegt een competitief element toe aan het spel, waardoor u erg wordt aangemoedigd om uw best te doen.

Perfect voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes

De Sloepengame biedt een unieke ervaring die geschikt is voor diverse gelegenheden, variërend van bedrijfsuitjes tot familiefeestjes. Voor bedrijven is het een uitstekende manier om teambuilding te bevorderen. Uw samenwerkingsvaardigheden worden op de proef gesteld, wat leidt tot een hechtere band tussen collega’s. voor families is het de ideale gelegenheid om tijd met elkaar door te brengen in de prachtige omgeving terwijl iedereen betrokken is bij het spel.

Realtime competitie

Een van de mooie aspecten van de Sloepengame is het feit dat u uw voortgang en dat van andere teams realtime kunt volgen op de IPad. Deze functie voegt een extra laag van spanning toe, om dat u kunt zien hoe u ten opzichte van de andere teams presteert. Het stimuleert de competitie en versterkt het team gevoel.

Prijsuitreiking

Aan het einde van de game worden alle punten nauwkeurig verzameld, en de terechte winnaar zal bekend worden gemaakt. Het team wordt beloond met een mooie prijs als erkenning voor hun prestaties en inzet tijdens het spel.

Na een dag vol avontuur, teamwork en opwinding op de Friese Meren komt de Sloepengame tot een eind. De spanning van het spel en de uitdagingen onderweg hebben alle deelnemers samengebracht voor een onvergetelijke ervaring. Met de punten geteld en de winnaar bekend gemaakt sluit u de dag af met een drankje bij de bar of op het terras van Waterherberg It Beaken.

Alle foto’s en video’s die tijdens de Sloepengame met de IPad zijn gemaakt worden later naar u opgestuurd. Deze foto’s en video’s zullen u de kans geven om de sfeer van de dag opnieuw te ervaren. Bovendien biedt het verzamelde beeldmateriaal de perfecte gelegenheid om een indrukwekkende Wall of Fame te creëren. Zo wordt de Sloepengame een blijvende herinnering aan de samenwerking en het plezier dat gedeeld werd tijdens deze unieke activiteit.

Tijdens de game lekker borrelen in de sloep?

Reserveer een lekkere borrelbox voor aan boord met diverse soorten hapjes en drankjes. De box is goed gevuld met onder andere worst, kaas, een knabbeltje, bier, wijn en fris en nog veel meer lekkers.

Sloepengame inclusief catering?

Wij kunnen ook uw catering verzorgen bij onze Waterherberg it Beaken, in het sfeervolle restaurant of op het prachtige terras aan het water staat een buffet voor u klaar. U heeft de keuze uit een uitgebreid Italiaans pasta buffet of een ‘make your own hamburger’ buffet. Uiteraard houden wij ook rekening met allergieën en andere dieetwensen.

Sloepevents

Optimaal genieten van een heerlijk dagje sloepvaren tijdens je bedrijfsuitje?

Tijdens het sloepvaren lekker borrelen met collega’s?

Bij het tapas arrangement krijg je een goed gevulde box mee aan boord met diverse soorten hapjes en een flesje wijn naar keuze. De perfecte manier om op een ontspannen manier je collega’s beter te leren kennen.

Kies voor onze sloepengame wanneer je opzoek bent naar wat meer actie!

Tijdens de Sloepengame gaan verschillende teams de strijd met elkaar aan. Aan boord van de sloep krijgt het team een Ipad die verschillende waypoints aangeeft op het water, bij deze locaties zijn er punten te verdienen. Doormiddel van het goed beantwoorden en uitvoeren van de vragen en opdrachten verzameld u uw punten.

Sloepevent inclusief catering?

Wij kunnen ook de catering verzorgen. Zowel op locatie als in het restaurant van Waterherberg it Beaken. Neem een goed gevulde picknickmand mee aan boord en meer aan bij één van de vele eilandjes in het Heegermeer of de Fluessen. Bij terugkomst op de jachthaven kunnen wij een heerlijk barbecue verzorgen of kies voor een uitgebreid Italiaans buffet. Uiteraard houden wij ook rekening met allergieën en overige dieetwensen!

Volledig verzorgd arrangement op maat!

Heb je speciale wensen, wat betreft de invulling van het arrangement? Laat het ons weten en wij stellen een volledig verzorgd sloepevent samen aan de hand van jouw wensen.